VIRTUAL PERKIOMEN SCHEDULE Spring 2020 – Eastern Daylight Time (EDT)

Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
A	D	X	B	E
8:00-9:10am	8:00-9:10am	8:00-9:10am	8:00-9:10am	8:00-9:10am
(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)
Advisory	Advisory	Advisory	Advisory	Advisory
9:10 – 9:30am	9:10 – 9:30am	9:10 – 9:30am	9:10 - 9:30am	9:10 - 9:30am
(20 min)	(20 min)	(20 min)	(20 min)	(20 min)
Conference	Conference	Conference	Conference	Conference
9:30 – 10:10am	9:30 – 10:10am	9:30 – 10:10am	9:30 – 10:10am	9:30 – 10:10am
(40 min)	(40 min)	(40 min)	(40 min)	(40 min)
B	E	G	C	F
10:10 – 11:20am	10:10 – 11:20am	10:10 – 11:20am	10:10 – 11:20am	10:10 – 11:20am
(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)
Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
11:20 – 12:10pm	11:20 – 12:10pm	11:20 – 12:10pm	11:20 – 12:10pm	11:20 – 12:10pm
C	F	A	D	G
12:10 – 1:20pm	12:10 – 1:20pm	12:10 – 1:20pm	12:10 – 1:20pm	12:10 – 1:20pm
(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)	(70 min)
Academic Support	Academic Support	Academic Support	Academic Support	
7:30 – 9:30pm	7:30 – 9:30pm	7:30 – 9:30pm	7:30 – 9:30pm	
(120 min)	(120 min)	(120 min)	(120 min)	